Om Lilytown AB

Vi är specialister på att hjälpa företagare, enskilda näringsidkare med ekonomisk rådgivning. Företaget etablerades 1994 och ombildades till aktiebolag den 1 maj 2012 och är ett familjeföretag. Vi har vårt säte i Stora Skedvi i Säters kommun i Dalarnas Län.

Vi kan hjälpa dig som vill starta eget att komma igång. Vi samarbetar med banker, och andra institutioner och är anslutna till Sveriges Redovisningskonsulters Förbund och eKRAFT - näverket. Vi har en Auktoriserad Redovisningskonsult som är ansluten till SRF och byrån arbetar enligt Svensk standard för redovisningsuppdrag, Rex, är ett ramverk för god sed för redovisningsuppdrag. Den nya versionen av Rex är baserad på nordiska principer för redovisningstjänster enligt Nordic Accountant Federation, NAF. Den gemensamma målsättningen är att Rex ska bidra till högre kvalitet på redovisningstjänster till nytta för företag, näringsliv och samhälle.

Bokföring - Bokslut - Deklarationer - Fakturering - Affärskontrakt

Vi erbjuder företagare service i form av löpande bokföring, momsredovisning, skattedeklarationer, årsredovisning, upprättande av deklarationer och bokslut, rättar till bristande eller felaktig bokföring samt ekonomisk- och skatterådgivning av alla slag.

Vi använder oss av dels Visma SPCS databaserade program och av Speedledgers internetbaserade affärssystem med direktanslutning till Internetbanken - är du intresserad av att arbeta i detta system hjälper vi dig gärna att komma igång på ett smidigt sätt.

Vi tar löpande fram rapporter till vägledning av Er verksamhet. Vi står gärna till tjänst med analyser och kalkyler. Vi kontrollerar nyckeltal, kapitalbehov och likviditet. Vi upprättar även investeringskalkyler.

Vi kan även hjälpa privatpersoner med ekonomi- och skatterådgivning, upprättande av deklarationer och avtal av alla slag.

Första gången är kostnadsfri!

Skicka din fråga eller förfrågan Lilytown. Vi svarar alltid snabbt och utförligt.

Kostnadsfri konsultation
Unika besökare sedan 2013-06-18
KONTAKT
E-post: hakan.jahr@lilytown.se eller lilytownab@gmail.com
Webbsida: www.lilytown.se
Mobil: 070-2682423

Copyright © 2014 Lilytown AB. All Rights Reserved.
LÄNKAR
Speedledger  |   Allt om juridik  |   Skattebetalarnas förening  |   Patent och registreringsverket  |   SRF konsulterna  |   eKRAFT!  |   Bolagsverket  |   verksamt.se  |   Skatteverket  |   Länsförsäkringar Bank & Försäkring

Senast uppdaterad 2022-11-24